Мені хочеться розказати кулінарною драмою, що трапилася у мною того самого тижня. Моя крихітка замовила, аби ваша покірна слуга зробила дещо унікальне на великої події. Я, як завжди, звичайно, кинулася гортати рецепт у Google і – уявіть!. Витратила цілих півтора години марних пошуків, мов зомбі від ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти виявилися занадто заплутані, декілька - зі справжніми екзотичними продуктами, треті - серед купою відволікаючих елементів. Та ось потім раптово я пригадала про існування цей дивовижний каталог й всього лише за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - той самий рецепт! Інструкція був настільки так простим, що навіть юна ще дуже молода помічниця несподівано змогла молодій стати справжнім підручним. Наприкінці наш тандем спекли неймовірний торт, що виявився головним відкриттям дня народження. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені сусідки питають: "Яким чином ви вишукала настільки неймовірно класний рішення?"
Сайт
Для початківців, хто зазвичай намагається випічкою, але не терпить бардак на кухонній зоні!
- Denismaymn